Welkom bij Be Concrete!

Als exclusieve importeur van Ideal Work® verdelen wij het volledige assortiment, evenals aanvullende producten, aan vakmensen en plaatsers (applicateurs) die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van onder andere microcement en decoratieve pleisters.

Wij bieden meerdere trainingen en opleidingen voor al onze producten aan en onze producten worden uitsluitend verkocht aan vakmensen die met succes onze trainingen hebben afgerond, wat ons in staat stelt om consistente hoogwaardige kwaliteit te garanderen.

Daarnaast bieden wij deskundige ondersteuning aan vakmensen, zowel voorafgaand aan als tijdens en na de uitvoering van projecten.

Producten


Toolshop

U kan bij ons terecht voor alle tools en toebehoren die verband houden met de applicatie van decoratieve schildertechnieken, coatings en structuren.  Bovendien zijn deze producten eenvoudig te bestellen via onze webshop en zijn de meeste producten binnen de 3 werkdagen geleverd.

meer weten

Opleidingen

Het is belangrijk te weten dat de producten die we verdelen een professionele expertise vereisen.  Om bij de eindklant de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen waarborgen van de producten die we verdelen, wordt er naast een uitgebreide opvolging, een opleiding voorzien voor elk van de producten.  Deze opleidingen worden slechts aan professionelen gegeven en dus niet aan de particuliere zelfplaatser.

Leer meer